Reacties

Mijn coachvraag was gericht op mijn loopbaan ; wat wil ik en wat kan ik? Door de gesprekken met de coach, die ik als zeer prettig heb ervaren, kan ik nu bewust een weldoordachte loopbaankeuze maken, en dat maakt me sterk!  Wat me opviel waren de vaak interessante creatieve methodes die ze gebruikte tijdens de sessies. Die werden vaak aangepast aan mijn wensen en voorkeuren. De coach straalde vertrouwen, interesse en enthousiasme uit. Zeer opvallend was haar uitstekende manier van luisteren en scherp tot de kern komen. Ik ben zeer tevreden. E.K.

De coach heeft een energieke,  dynamische en tegelijk rustgevende uitstraling.! Ze is in staat om direct door mijn mechanismen heen te prikken. Iets wat een eerdere therapeut nooit gelukt is. Dat confronterende brengt ze tegelijkertijd ook heel humoristisch! We hebben veel gelachen. Door te werken met voicedialoge  kreeg ik veel inzicht in mijn coachvraag. Hoe kan ik zonder schuldgevoel beter voor mezelf zorgen. Vooral het bewust worden van de verschillende innerlijke stemmen in mij maakte het mogelijk om een balans te vinden in het goed voor mezelf en het goed voor anderen  zorgen. Ik ben erg enthousiast over deze vorm van coachen!  M.A.

Mijn coachvraag was, hoe kan ik beter met conflicten omgaan? Ruzies hadden een te grote invloed op mijn leven. Door de diepgewortelde overtuiging te vinden die achter dit probleem lag en deze te vervangen door een effectieve opbouwende overtuiging, en deze in mij te laten beklijven, lukte het om conflicten met een goed gevoel voor beide partijen af te sluiten. Bij een vroegere therapeut werd voor mij geen effectieve aanpak geboden om hierin te veranderen; dat deed de coach wel. Die 6 gesprekken met de coach hebben zeker een positieve invloed op mij gehad !      M.W.

Door de gesprekken met de coach heb ik de stap durven zetten om de knoop door te hakken en daadwerkelijk te kiezen voor het werk wat ik al jarenlang wil gaan doen. De gesprekken gaven me inzicht in wat maakte dat ik tot nu toe niet werkelijk durfde te kiezen. Ook werden mij via de RET methode handvaten geboden om hier verandering in te brengen. Ik heb ontslag genomen bij een bedrijf waar ik al jaren tegen mijn zin werkte, en ben sinds kort mijn eigen sportbedrijf gestart.   J.P